TRIAL
Esports 25/03/2012

Toni Bou guanya a Eivissa i és el nou líder del Campionat d'Espanya de trial

El pilot barceloní, afectat per la caiguda de fa una setmana a l'X-Trial de Milà, ha lluitat fins l'últim moment amb Jeroni Fajardo pel triomf

Efe
2 min
Toni Bou ha guanyat la prova d'Eivissa / REPSOLMEDIA.COM

EivissaToni Bou s'ha imposat aquest diumenge en el Trial Ciutat d'Eivissa, segona prova del Campionat d'Espanya, i s'ha situat com a nou líder del certamen en el qual defensa el títol.

Bou (Montesa) ha hagut de lluitar fins l'últim moment per acabar per davant de Jeroni Fajardo (Beta) i d'Adam Raga (Gas Gas). Toni Bou ha competit a Eivissa encara afectat per les conseqüències de la caiguda que va patir fa una setmana al Trial 'indoor' de Milà, on va aconseguir el seu sisè títol mundial en aquesta modalitat.

Amb aquesta victòria, Toni Bou s'ha situat al capdavant de la classificació general del certamen amb 37 punts, dos més que Adam Raga i set per davant de Jeroni Fajardo. "Ha estat una cursa molt dura per diversos motius. El primer, perquè el meu principal adversari no m'ha deixat respirar i el resultat l'han decidit els punts addicionals per excés de temps", ha comentat Bou.

El pilot ha afegit: "En segon lloc, perquè no havia pujat a la moto a tota la setmana per intentar arribar aquí en el millor estat físic possible. I per rematar, no he pogut comptar amb el meu motxiller habitual, Dídac Cercós, que recentment s'ha lesionat. Tota una sèrie de factors que han estat com un revulsiu. Necessitava guanyar després de no haver-ho aconseguit en la prova anterior i ho he aconseguit, així que objectiu complert", afegeix.

La tercera prova puntuable per al Campionat d'Espanya de Trial es disputarà el 15 d'abril a la localitat madrilenya de Lozoyuela.

- Trial Ciutat d'Eivissa.

1. Toni Bou (Montesa) 10 (6 +4)

2. Jeroni Fajardo (Beta) 14 (7 +3 +4)

3. Adam Raga (Gas Gas) 27 (15 +12)

4. Albert Cabestany (Sherco) 27 (15 +12)

5. Francesc Moret (Montesa) 79 (34 +40 +5)

- Campionat d'Espanya de Trial:

1. Toni Bou (Montesa) 37 punts

2. Adam Raga (Gas Gas) 35

3. Jeroni Fajardo (Beta) 30

4. Albert Cabestany (Sherco) 28

5. Francesc Moret (Montesa) 19

stats