TRIAL
Esports 03/06/2012

Toni Bou guanya de nou i tanca la primera meitat del Mundial de Trial líder amb 29 punts d'avantatge

El pilot català s'imposa també en la segona jornada del Gran Premi del Japó, seguit d'Albert Cabestany i del seu company d'equip Takahisa Fujinami

Ara
1 min
Toni Bou, al GP del Japó / REPSOLMEDIA

BarcelonaToni Bou ha tancat la primera meitat del Campionat del Món de Trial amb cinc triomfs de sis possibles -totes de manera consecutiva- i amb 29 punts d'avantatge sobre els seus rivals més immediats al capdavant de la classificació general.

El pilot català s'ha imposat aquest diumenge en la segona jornada del Gran Premi del Japó, triomf pel que ha hagut de lluitar fins l'últim moment després d'haver tancat com a líder la primera de les dues voltes del recorregut. Al podi l'han acompanyat Albert Cabestany i el seu company d'equip, Takahisa Fujinami. Jeroni Fajardo ha estat quart i Adam Raga, cinquè.

"Honda fa una tasca fantàstica i grans esforços per nosaltres així que, què millor que aconseguir una doble victòria en el seu país com a agraïment?", ha dit Bou, feliç per haver aconseguir imposar-se en les dues jornades.

"Ha estat un cap de setmana perfecte que ens ha permès tancar amb un balanç pràcticament immillorable la primera meitat del campionat. La nostra motivació és màxima i ara toca seguir treballant per seguir en aquesta línia fins el final", ha conclòs el català.

La propera cita del Campionat del Món serà el cap de setmana del 16 i 17 de juny, a Còrdova.

stats