FÓRMULA 1
Esports 22/04/2011

Turquia no tindrà Fórmula 1 l'any vinent

Les desavinences econòmiques entre els organitzadors turcs i l'amo de la Fórmula 1, Bernie Ecclestone, faran que la prova caigui del calendari del 2012

Agències
1 min

BarcelonaIstanbul no serà la seu del Gran Premi de Turquia del 2012 perquè aquest GP mai arribarà a disputar-se degut a les desavinences econòmiques entre els organitzadors turcs i l'amo de la Fórmula 1 Bernie Ecclestone.

Pel que sembla, segons han informat diversos mitjans periodístics turcs, Ecclestone volia fer valer l'acord subscrit amb anterioritat pel qual els organitzadors, en l'edició de 2012, haurien de pagar 26 milions de dòlars en lloc dels 13 que desemborsaran aquest any.

Murat Yalcintas, president de la Cambra de Comerç d'Istanbul, va ser el que va donar la notícia a través del seu compte de 'Twitter'. "Possiblement l'any que ve no hi haurà F1 a Turquia", ha comentat a la xarxa social. "El ministre d'Hisenda ha trobat la xifra proposta massa alta", ha afegit Yalcintas.

El contracte entre les parts expira aquest any, de manera que Ecclestone haurà de remodelar el calendari per a la temporada vinent. El GP de Turquia 2011, quarta prova del calendari, es disputarà a Istanbul el proper 8 de maig.

stats