Fórmula 1

"Jo tampoc t'espere"; els veïns de València aixequen la veu contra el circuit urbà de Fórmula 1

La plataforma 'Circuit Urbà, no' ha enviat una carta al pilot Fernando Alonso per criticar "el circ" de la Fórmula 1 i per informar els participants "del preu que els veïns han de pagar"

Aquest cap de setmana se celebra el Gran Premi d'Europa al circuit urbà de València, un esdeveniment esportiu que té detractors a la ciutat del Túria. La plataforma 'Circuit Urbà, no' ha enviat una carta al pilot Fernando Alonso per criticar "el circ" de la Fórmula 1 i per informar els participants "del preu que els veïns han de pagar".

Segons els veïns, el Gran Premi d'Europa de Fórmula 1 "crea una il·lusió i una fantasia a l'abast de molt poca gent". Els crítics asseguren que l'afició per aquest esport al País Valencià és "insignificant" i es qüestionen la inversió de 100 milions d'euros, "quan a 30 quilòmetres de València hi ha un circuit apte per a aquest tipus d'espectacles".

A la carta els veïns també insten Fernando Alonso a "treure's el casc" per conèixer "les humiliacions, les molèsties i les privacions" que suporten amb "el tall de carrers, el desviament de la circulació i del transport públic o la prohibició d'accedir a espais públics".

Un dels logos de la plataforma 'Circuit Urbà, no' actualitza la imatge que es va fer servir per criticar la visita el Papa.