FÓRMULA 1
Esports 14/03/2013

Vettel refusa el paper de favorit: "Tots tenim les mateixes oportunitats"

El vigent campió assegura que l'èxit del passat no fa que estigui més confiat per a aquesta nova temporada

Efe
1 min
Sebastian Vettel en la roda de premsa prèvia al Gran Premi d'Austràlia d'aquest cap de setmana, el primer de la temporada

BarcelonaL'alemany Sebastian Vettel, vigent campió del món de Fórmula 1, ha refusat el paper de favorit per a aquest any. Ho ha fet en la roda de premsa prèvia al Gran Premi d'Austràlia d'aquest cap de setmana, el primer de la temporada: "Tenim zero punts en aquest moment. Tothom té les mateixes oportunitats", ha dit l'alemany.

En declaracions als mitjans de comunicació en el circuit Albert Park de Melbourne, Vettel ha confessat que està "especialment feliç" de cara a aquesta nova campanya, tot i que ha assegurat que no sap en quin punt es troba Red Bull respecte als seus competidors.

"Crec que no tenim idea, i crec que no la té ningú tampoc, d'on ens trobarem al final. Hem fet un munt de feina i hem arribat amb el que crec que és millor, però demà veurem si anem pel bon camí", ha comentat Vettel.

L'alemany, campió del món en les tres últimes temporades, ha assegurat que els èxits del passat no fan que estigui més confiat aquesta temporada.

"El primer títol va ser molt especial i després no tens aquesta pressió perquè t'has demostrat a tu mateix el que pots fer. Després hi ha hagut dos anys fantàstics, molt diferents l'un de l'altre, però realment no pensem en el que va passar l'any passat o els tres últims anys", ha assenyalat.

stats