Fórmula 1
Esports 21/05/2011

Vettel ja ocupa al seu lloc a l'avinguda dels campions

El Circuit de Catalunya homenatja el darrer campió del món, Sebastian Vettel. L'alemany ja té la seva placa al costat de la de la resta de vencedors

Nuria García
1 min
Sebastian Vettel, radiant amb la placa d'homenatge

MontmelóSebastian Vettel ja té la seva placa a l'avinguda dels campions del Circuit de Catalunya. L'alemany, que l'any passat es va proclamar campió del món, ha estat homenatjat aquesta tarda al pàdoc del Circuit. En la seva placa, a més de la seva signatura, ha deixat gravada una dedicatòria: "He fet moltes voltes aquí i ja fa temps que vaig deixar de comptar-les. Mai m'he avorrit. Visca Catalunya".

Com és tradicional, el Circuit de Catalunya fa un homenatge a tots els pilots que hagin competit al traçat català i que ostenten, com a mínim, un títol mundial. Així doncs, des d'aquesta tarda, Vettel ja té la seva placa al costat d'altres campions com Michael Schumacher, Ayrton Senna, Fernando Alonso, Lewis Hamilton i Jenson Button.

El president del consorci del Circuit de Catalunya, Vicenç Aguilera, ha explicat que des del Circuit estan "molt contents de celebrar-ho amb Vettel", a qui ha definit com un pilot "jove i extremadament ràpid".

Per la seva banda, el cap de l'escuderia Red Bul, Christian Horner, reconeixia que a ells els "encanta Barcelona" i explicava que, tant per a l'equip com per a Vettel, "és un honor tenir aquesta placa al costat d'aquests grans pilots".

Per la seva banda, Sebastian Vettel ha recordat que per a ell "és un honor" un reconeixement així i ha dit que aquesta placa a l'avinguda dels campions del Circuit "significa alguna cosa especial" per a ell. "He fet moltes voltes aquí i és bonic tornar-hi. Tant de bo faci moltes curses aquí en el futur i que moltes siguin bones", ha conclòs.

stats