Motor

Vicenç Aguilera deixa el seu càrrec de president del Circuit

Després de nou anys de l'equipament, deixa la presidència a petició pròpia i per motius personals

Vicenç Aguilera va fer oficial la renúncia al càrrec de president del Circuit de Barcelona-Catalunya durant el consell d’administració celebrat ahir. Després de nou anys al capdavant de la instal·lació esportiva, Aguilera deixa la presidència a petició pròpia i per motius personals.

El ja expresident havia sigut l’encarregat de negociar, primer amb Bernie Ecclestone i després amb Liberty Media, els contractes de la Fórmula 1 per al traçat català. Una tasca que li ha suposat molt de desgast i que s’ha d’interpretar com el motiu principal de la renúncia. De fet, Aguilera fa un pas al costat en un moment en què el Circuit no té garantida la F1 més enllà d’aquest 2020, i està en fase de negociació per aconseguir un contracte de cara als dos o tres anys vinents. Tampoc està garantida la continuïtat del Mundial de MotoGP: el contracte amb l’empresa Dorna expira després de l’edició del 2021.

Les negociacions amb les dues competicions continuaran amb ara un nou president, que s’anunciarà públicament els pròxims dies. A la nota informativa, el consell d’administració del Circuit de Barcelona-Catalunya va agrair a Vicenç Aguilera la seva dedicació i compromís al llarg dels anys de mandat, durant els quals va portar el traçat a l’excel·lència esportiva i a acollir les principals competicions del motor mundial.