125
Esports 28/08/2011

Victòria incontestable de Terol que el fa encara més líder en el Mundial

El pilot d'Alcoi ha dominat la cursa d'Indianapolis del principi al final, i ja té 26 punts d'avantatge respecte del mundial. El segon ha estat Maverick Viñales, i el tercer, Sandro Cortese

M. Molina
1 min
Nico Terol celebra la victòria a Indianapolis

BarcelonaNico Terol ha guanyat amb contundència i, sobretot, amb molta autoritat la prova de 125cc del Gran Premi d'Indianapolis. Una victòria que també li ha permès ampliar el seu avantatge al capdavant de la classificació del mundial. Ara, el pilot d'Alcoi té 26 punts d'avantatge respecte de Johan Zarco, segon.

Terol, que sortia des de la pole, ha aprofitat aquesta posició de privilegi per situar-se al capdavant de la cursa des del principi. El pilot d'Aprilia ha mantingut el ritme diabòlic que ja havia exhibit als entrenaments oficials i s'ha distanciat del grup, fins arribar a tenir un avantatge de 8 segons respecte dels seus perseguidors.

Al darrere del pilot d'Alcoi s'ha format un grup de tres corredors: Sandro Cortese, Sergio Gadea i Maverick Viñales. Malgrat que els tres no tenien prou ritme per seguir Terol, sí que s'han pogut distanciar de la resta, i al final els tres s'han acabat disputant els altres dos calaixos del podi. Una lluita que s'ha resolt a l'última volta de la cursa.

Finalment, la segona posició ha estat per al català Maverick Viñales, que en l'any del seu debut al Mundial, ja ha pujat sis vegades al podi. I el tercer classificat ha estat, finalment, Sandro Cortese.

stats