Fórmula 1
Esports 21/05/2011

Webber celebra la seva primera 'pole' de la temporada des dels boxs

Els pilots de Red Bull fan la feina al principi i viuen, ja baixats del cotxe, celebren que tornen a ocupar la primera fila de la graella de diumenge

Nuria García
1 min
Mark Webber.

MontmelóVettel i Webber es baixaven del seu cotxe, conscients que ja havien fet la feina, mentre la resta intentaven millorar els seus temps. Impossible. Els Red Bull segueixen marcant el ritme i aconseguint pole positions. De fet, en les cinc qualificacions que s'han disputat fins ara, en totes un Red Bull ha marcat el millor temps. Quatre per a Vettel i la cinquena, la de Montmeló, ha estat per a Webber, que ha estat l'únic pilot capaç de baixar de l'1.21.

La primera línia de Catalunya tornarà a estar ocupada pels dos Red Bull. Pel darrere sortirà Hamilton, que s'ha quedat a gairebé un segon de Vettel.

Els Ferrari han esperat a última hora a sortir a fer el millor temps a la Q3. Calia guardar pneumàtics per diumenge i tant Alonso com Massa s'ho han jugat tot, amb pneumàtics tous, al final. Alonso és l'únic que s'ha pogut apropar als temps dels Red Bull i dels McLaren i diumenge sortirà quart.

Alguersuari, que aquest matí afirmava que si feia el quinzè o el setzè temps estaria content, no ha pogut passar a la Q3, però sortirà tretzè, just darrere del seu company d'equip, Sébastien Buemi, que sortirà des de l'onzena posició.

stats