MOTOGP
Esports 06/04/2013

Yamaha llogarà motors als equips privats de MotoGP a partir de l'any vinent

Amb els motors de l'empresa japonesa, s'elevarà la competitivitat a la categoria reina del Mundial de Motociclisme

Ara
1 min

BarcelonaYamaha oferirà els seus motors a través d'un programa de lísing als equips privats de MotoGP a partir de la propera temporada. Així ho ha anunciat aquest dissabte el fabricant japonès a Doha, abans de l'inici dels entrenaments oficials de la primera cita de la temporada. L'anunci és fruit de l'acord al que han arribat Yamaha, Dorna (l'empresa organitzadora del Mundial de Motociclisme) i la Federació Internacional de Motociclisme (FIM).

El fabricant japonès posarà en marxa el programa de lísing dels seus motors a partir del 2014 i, en principi, també es mantindrà durant les temporades 2015 i 2016. Els equips que triïn aquests motors tindran llibertat per fabricar la seva pròpia moto o contractar un fabricant de xassís independent.

Aquest canvi pot provocar una millora considerable de la competitivitat de les CRT, que van arribar al Mundial l'any passat per tractar de farcir la graella de motos. Tot i això, entre les motos oficials i les CRT durant la passada temporada i l'inici d'aquesta hi ha hagut una gran diferència a la pista.

stats