125cc
Esports 03/09/2011

Zarco marca la pauta a 125 i sortirà des de la 'pole' al Gran Premi de San Marino

El pilot francès ha dominat la sessió des del principi i s'ha imposat per davant de Faubel. Terol, que lidera el mundial, només s'ha pogut acostar a 3 dècimes

M. Molina
1 min
Nico Terol.

BarcelonaJohann Zarco ha dominat amb autoritat els entrenaments oficials del Gran Premi de San Marino de 125 i ha aconseguit marcar el millor registre per davant d'Hector Faubel i Nico Terol. Tots tres completaran la primera línia de sortida a la cursa d'aquest diumenge. Una posició de privilegi on no hi serà Maverick Viñales, que tan sols ha pogut ser 10è.

Zarco ha portat el pes dels entrenaments des del principi. El francès ha marcat el ritme amb la seva Derbi i mica en mica ha aconseguit rebaixar els temps que l'han permès acabar a la primera posició final. Només a l'últim tram dels entrenaments ha vist com altres pilots se li acostaven, però no podien superar el seu ritme.

Darrere seu, i a dues dècimes, ha acabat Héctor Faubel. Mentre que el líder del Mundial, Nico Terol, només ha pogut ser tercer a tres dècimes i mitja, en un dels circuits més ràpids del campionat.

D'altra banda, Maverick Viñales, un altre dels pilots que lluita pel campionat mundial -tot i que sense gaire opcions- només ha pogut ser desè, a una mica més d'un segon. Tanmateix, ha estat una sessió de qualificació molt ajustada, i és que el català ha quedat a només una dècima de la cinquena posició.

stats