FÓRMULA 1
Esports 26/03/2013

Ford Índia retira un anunci amb Schumacher al volant i Alonso, Vettel i Hamilton emmordassats

Aquest dilluns, la filial índia de la companyia ja va demanar disculpes per la filtració d'un model d'anunci que presentava una caricatura de Berlusconi al comandament d'un cotxe amb tres dones lleugeres de roba i lligades al maleter

Ara
1 min
Anunci filtrat per l'agència de publicitat de Ford India / ARA

BarcelonaLa filial de la companyia Ford a l'Índia torna a generar polèmica. Si bé aquest dilluns es filtrava un model d'anunci que presentava una caricatura de Berlusconi al comandament d'un cotxe amb tres dones lleugeres de roba i lligades al maleter, aquest dimarts la caricatura té com a protagonistes alguns dels campions del món de Fórmula 1.

En la caricatura, l'heptacampió del món de Fórmula 1, Michael Schumacher, condueix un model de cotxe mentre els pilots Fernando Alonso, Sebastian Vettel i Lewis Hamilton estan emmordassats al maleter. Aquesta caricatura, acompanyada de l'eslògan "Deixa les preocupacions enrere amb el Ford Figo" és la que ha filtrat l'agència de publicitat de Ford Índia aquest dimarts. La companyia insisteix que el disseny no anava destinat a l'ús comercial tot i que ja ha desencadenat la polèmica en l'opinió pública del país.

"Els dibuixos són contraris amb els principis de professionalitat i decència de Ford i dels nostres socis. Estem revisant els processos d'aprovació i supervisió per garantir que res igual torni a succeir", ha dit la companyia en un comunicat.

stats