Motociclisme
Esports 02/08/2011

Pedrosa: "Vull estar al cent per cent per enfrontar-me als rivals"

El pròxim GP, a la República Txeca, no serà fins a mitjans d'agost, i el pilot de MotoGP espera estar perfectament recuperat per tornar a competir i situar-se entre els millors

Efe
2 min
Dani Pedrosa, al seu box, durant els entrenaments oficials. VICENZO PINTO / AFP PHOTO

BarcelonaDani Pedrosa vol aprofitar les vacances per recuperar-se físicament i "poder estar al cent per cent" per enfrontar-se de tu a tu als seus rivals, cosa que no ha pogut fer en la primera meitat de la temporada per culpa de les lesions.

Pedrosa farà una aturada de gairebé un mes per recuperar energies i encarar els últims vuit grans premis en les millors condicions possibles: "El meu pla és recuperar-me, perquè tinc els músculs molt paralitzats, i intentaré descansar una mica perquè es relaxin. Quan estigui millor, tinc la intenció d'entrenar-me bé per no trobar-me tan feble en les segones meitats de les carreres".

En una entrevista concedida a repsolmedia.com, el pilot català repassa la primera meitat de la temporada, condicionada per la caiguda a Le Mans, fet que li va impedir puntuar en quatre grans premis. "El balanç que faig d'aquestes carreres és que he competit bé, però que he tingut mala sort", apunta Pedrosa, que, tot i les adversitats, ha aconseguit sumar tres podis i dues inesperades victòries a Portugal i Alemanya.

El pilot de Repsol Honda confia recuperar-se totalment abans de la pròxima cita a Brno i millorar alguns aspectes de la moto per encarar amb garanties la segona meitat del Mundial. "Cal millorar l'estabilitat i l'entrada en revolt, que sempre són qüestions complicades, especialment en els circuits on hi ha més sotracs. En tot cas, la moto està responent força bé", assenyala.

Pedrosa lamenta "haver estat fora de la competició" massa temps i haver "obert el camí" a Jorge Lorenzo i Casey Stoner, els dos favorits per aconseguir el títol. "El nivell és molt alt, però diguem que no estem tots al cent per cent. Jorge ha comès alguns errors i només Stoner està sent regular", comenta Dani Pedrosa, que espera "lluitar al màxim al final".

stats