Motociclisme
Esports 31/05/2011

Montmeló espera notícies de Pedrosa

Després de ser intervingut quirúrgicament d'una fractura de clavícula, Dani Pedrosa ha explicat que evoluciona favorablement però encara no sap si arribarà a temps per córrer al Circuit de Catalunya aquest cap de setmana

Redacció
1 min
Dani Pedrosa, amb els tècnics d'Honda, analitzant els resultats.

BarcelonaDani Pedrosa segueix sense confirmar si podrà disputar el Gran Premi de Catalunya d'aquest cap de setmana a Montmeló. A través del seu blog, el català ha agraït el suport de l'afició després de l'operació a la qual va haver de ser sotmès a mitjans de maig per tractar-se d'una fractura de clavícula que es va fer al circuit de Le Mans, a França.

"Gràcies pel suport. És fantàstic saber que sempre sou allà, mentre jo segueixo amb el procés de recuperació de la clavícula, avançant de mica en mica i fent petites passes endavant", ha comentat el pilot. "La feina amb els fisioterapeutes ha anat bé i ja començo a moure una mica la zona, després d'uns primers dies en què vaig haver de fer repòs total".

Pedrosa no ha concretat si arribarà a temps a Montmeló. "De moment no puc concretar res. Sé que tothom vol saber què faré aquest cap de setmana, però no puc avançar res, perquè ningú ho sap. Ni jo, ni els metges".

stats