MOTOGP
Esports 15/09/2012

Dani Pedrosa es manté fort i aconsegueix la 'pole' a Misano per davant de Jorge Lorenzo

Els dos pilots que lluiten pel Mundial s'han barallat a la pista per aconseguir arrencar aquest diumenge des de la primera posició

N.garcía
1 min
Dani Pedrosa ha aconseguit la 'pole' a Misano / PASQUALE BOVE / EFE

BarcelonaEl Gran Premi de San Marino que aquest cap de setmana es disputa al circuit de Misano tornarà a oferir-nos un nou i espectacular duel entre el català Dani Pedrosa i el balear Jorge Lorenzo, que encapçala el Mundial de MotoGP amb 13 punts d'avantatge respecte el català.

Aquest dissabte, en els entrenaments oficials, Pedrosa i Lorenzo s'han barallat a la pista per aconseguir el millor temps i, després d'unes últimes voltes en què s'han anat superant contínuament, finalment Pedrosa s'ha fet amb el millor temps (1:33.857) i aquest diumenge (14 hores) arrencarà des de la primera posició.

Al seu costat hi serà Jorge Lorenzo, que ha intentat en l'última volta superar el temps del de Castellar del Vallès però després de perdre temps en l'últim parcial ha avortat l'intent. Tercer i tancant la primera fila arrencarà Cal Crutchlow.

Héctor Barberà arrencarà aquest diumenge des de la 13a posició, seguit d'Aleix Espargaró. Per últim, el debutant David Salom ha tancat la taula de temps amb el 21è registre.

stats