Fórmula 1
Esports 12/10/2012

Sebastian Vettel segueix en bona forma a Corea, però Fernando Alonso no es rendeix

L'alemany ha marcat el millor temps de tota la jornada d'entrenaments lliures de divendres amb el seu Red Bull, i l'asturià ha finalitzat amb el tercer millor registre

Efe
1 min
Sebastian Vettel

YeongamL'alemany Sebastian Vettel ha marcat el millor temps de tota la jornada d'entrenaments lliures de divendres amb el seu Red Bull i ha demostrat que segueix en un gran estat de forma després de guanyar les dues últimes carreres, tot i que l'asturià Fernando Alonso (Ferrari) no ha quedat lluny d'ell i ha finalitzat amb el tercer millor registre en la segona sessió.

La lluita entre els dos bicampions mundials −separats per només quatre punts a la classificació pel títol− sembla que viu un nou episodi a Corea, on Vettel ha colpejat primer.

El germànic ha marcat un millor crono de 1:38.832 al Circuit Internacional de Corea, de 5.615 quilòmetres i en què diumenge es disputaran 55 voltes, i ha superat el seu company d'equip, l'australià Mark Webber (1:38.864).

Alonso, amb un millor temps de 1:39.160, s'ha situat tercer, i més enllà de l'assaig per a la qualificació ha mostrat un bon ritme de carrera en les tandes llargues que ha fet sobre l'asfalt coreà.

Pedro Martínez de la Rosa ha acabat amb el pitjor registre de la graella i ha estat superat pel seu company a HRT, l'indi Narain Karthikeyan.

stats