MOTOCICLISME
Esports 19/02/2013

Nico Terol i Danny Webb aconsegueixen els millors temps en els entrenaments de Moto2 i Moto3

Els entrenaments d'aquest dimarts s'han dut a terme amb un temps desagradable a causa de la pluja

Efe
1 min
Nico Terol, durant els entrenaments al circuit de Jerez / ROMÁN RÍOS / EFE

Jerez de la FronteraEl pilot d'Alcoi Nico Terol (Suter), a Moto2, i el britànic Danny Webb (Suter Honda), a Moto3, han aconseguit aquest dimarts els millors temps en la jornada inaugural dels segons assajos oficials per a aquestes categories del Campionat del Món de motociclisme, al Circuit de Jerez.

Terol, pilot de l'equip Aspar, en la categoria de Moto2, ha aconseguit el millor temps en el còmput global amb un registre d'1.53.831, mentre que l'italià Simone Corsi (Speed Up) s'ha quedat a una dècima. El tercer millor temps ha estat per al pilot de Villacañas Julián Simón, que ha aturat el crono en 1.54.468.

A Moto3, Webb ha aconseguit un temps d'1.56.924, seguit del sud-africà Brad Binder amb 1.57.351 i l'australià Jack Miller (1.57.383). El balear Lluís Salom ha acabat cinquè, amb 1.57.881, mentre Maverick Viñales s'ha classificat setè.

Aquests entrenaments s'han dut a terme amb un temps desagradable a causa de la pluja. La sessió s'ha desenvolupat en una pista molt humida per la pluja i els pilots han treballat sobre les seves muntures afinant la preparació en condicions adverses.

stats