Motociclisme

Els equips Aspar substitueixen Mapfre per Bankia

L'entitat deixarà d'estar visible a les motos després que l'Estat adquirís el 100% del capital de la seva matriu, però mantindrà el suport en el 'Bressol de Campions'

Els diferents equips que Jorge Martínez 'Aspar' té en el Campionat del Món de Motociclisme deixaran de lluir els colors del seu patrocinador Bankia per començar a utilitzar els de l'empresa asseguradora Mapfre, segons l'acord assolit entre els patrocinadors.

Segons explica l'equip i en funció d'aquest acord, Bankia, després que l'Estat hagi adquirit el cent per cent del capital de la seva matriu (Banc Financer i d'Estalvis), deixarà d'estar visible en els seus equips.

L'espai que actualment ocupava a les motos, a més dels tallers i 'motorhomes' (a les tres categories) l'ocuparà a partir d'ara per Mapfre, també copatrocinador dels equips.

D'aquesta manera Mapfre incrementarà notablement la seva presència i imatge de marca tant en les motos i equipament dels pilots, com a la resta d'elements de l'equip dirigit per Jorge Martínez 'Aspar'.

No obstant això, Bankia mantindrà el seu suport al 'Bressol de Campions', el projecte de promoció i suport a l'esport de base en el qual nens i joves d'entre 6 i 14 anys disputen una sèrie de proves de motociclisme.