Motociclisme
Esports 05/07/2012

Els equips Aspar substitueixen Mapfre per Bankia

L'entitat deixarà d'estar visible a les motos després que l'Estat adquirís el 100% del capital de la seva matriu, però mantindrà el suport en el 'Bressol de Campions'

Efe
1 min

SachsenringEls diferents equips que Jorge Martínez 'Aspar' té en el Campionat del Món de Motociclisme deixaran de lluir els colors del seu patrocinador Bankia per començar a utilitzar els de l'empresa asseguradora Mapfre, segons l'acord assolit entre els patrocinadors.

Segons explica l'equip i en funció d'aquest acord, Bankia, després que l'Estat hagi adquirit el cent per cent del capital de la seva matriu (Banc Financer i d'Estalvis), deixarà d'estar visible en els seus equips.

L'espai que actualment ocupava a les motos, a més dels tallers i 'motorhomes' (a les tres categories) l'ocuparà a partir d'ara per Mapfre, també copatrocinador dels equips.

D'aquesta manera Mapfre incrementarà notablement la seva presència i imatge de marca tant en les motos i equipament dels pilots, com a la resta d'elements de l'equip dirigit per Jorge Martínez 'Aspar'.

No obstant això, Bankia mantindrà el seu suport al 'Bressol de Campions', el projecte de promoció i suport a l'esport de base en el qual nens i joves d'entre 6 i 14 anys disputen una sèrie de proves de motociclisme.

stats