MotoGP
Esports 23/10/2011

El món de l'esport italià plora la mort de Simoncelli

La Federació Italiana de Motociclisme ha anul·lat totes les activitats al circuit de Mugello. I els futbolistes del Milan, del qual era seguidor, juguen amb un braçalet

Efe
2 min
Marco Simoncelli. ROBERT CIANFLONE / GETTY IMAGES

RomaEl món de l'esport italià plora aquest diumenge la mort del pilot Marco Simoncelli. De les primeres reaccions destaquen la Federació Italiana de Motociclisme, que ha anul·lat totes les activitats que s'havien de celebrar al circuit de Mugello, al mateix temps que els jugadors del club de futbol Milan, del qual era seguidor, juguen amb un braçalet negre.

Aquest diumenge, en el circuit del Mugello estaven previstes cinc carreres del campionat italià de velocitat. L'organisme federatiu del país transalpí ha informat en un comunicat que havia anul·lat tots els podis, les celebracions finals i les activitats extraesportives en aquest circuit.

Simoncelli, mort com a conseqüència de les greus lesions després d'una caiguda en la segona volta de la cursa de MotoGP del Gran Premi de Malàisia, era un seguidor del Milan, club que ha expressat el seu més sentit i sincer condol després de conèixer la tragèdia. Els jugadors milanistes, a més, han sortit al camp en el partit de lliga contra el Lecce amb un braçalet negre. L'Inter també ha expressat el seu condol, així com altres clubs de futbol italians.

Després de conèixer la mort de Simoncelli, Marco Melandri, l'expilot italià de motos, ha escrit a la seva pàgina de Twitter: "Bon viatge, les paraules no explicaran mai el sofriment".

Amics i seguidors de Simoncelli, d'altra banda, han començat a arribar a Coriano, la localitat adriàtica on viu la família del pilot, nascut a la propera Cattolica (província de Rimini), per expressar la seva proximitat i solidaritat a la família.

La mare de Simocelli i la germana, de 12 anys, es troben a la casa familiar, custodiada per agents dels carabinieri, per garantir la intimitat en aquests moments de dolor.

stats