FÓRMULA 1
Esports 26/11/2011

Vettel aconsegueix el rècord de 'poles' en una temporada després de marcar la 15a a Interlagos

El pilot alemany tornarà a sortir des de la primera posició aquest diumenge en el GP del Brasil, la cursa que clourà la temporada 2011 de Fórmula 1

Ara
1 min
Vettel ja té el rècord de 'poles' en una temporada, 15.

BarcelonaSebastian Vettel ha aconseguit la seva quinzena pole position de la temporada al circuit d'Interlagos i, de retruc, s'ha convertit en el pilot que més cops ha sortit des de la primera fila de la graella de sortida d'un Gran Premi en tot un any: 15. L'alemany, que ja havia igualat Nigel Mansell, que era qui fins aquest any tenia el rècord absolut, amb 14, ja ha assolit un nou rècord després de donar una volta impressionant a Interlagos.

Vettel ha sigut el més ràpid, seguit del seu company d'equip a Red Bull, Mark Webber. La segona fila de la graella d'aquest diumenge l'ocuparan els dos McLaren. Jenson Button ha sigut tercer, mentre que Lewis Hamilton ha aconseguit el quart millor registre. Fernando Alonso, que juntament amb Webber i Button lluita pel subcampionat, sortirà des de la cinquena posició, seguit de Nico Rosberg.

Per la seva banda, el català Jaume Alguersuari, amb un cotxe més pensat per a la previsible pluja que pot caure aquest diumenge a Interlagos, ha aconseguit el tretzè millor temps i sortirà just pel davant del seu company a Toro Rosso, Sebastien Buemi, que ha sigut catorzè.

stats