Fórmula 1
Esports 06/02/2013

Grosjean aconsegueix el millor temps en el segon dia de proves al circuit de Jerez

Lewis Hamilton (Mercedes) ha patit un accident per un problema de frens i només ha pogut donar 15 voltes

Efe
1 min
Lewis Hamilton, pilot de F-1, després de patir un accident a Jerez / PAUL GILHAM / GETTY IMAGES

Jerez de la FronteraEl francès Romain Grosjean (Lotus) ha aconseguit el millor temps aquest dimecres en la segona sessió d'entrenaments dels equips de Fórmula 1 al Circuit de Jerez. Grosjean ha marcat un millor crono de 1:18.218.

Després d'ell ha acabat el britànic Paul di Resta (Force India), a 786 mil·lèsimes, i l'australià Daniel Ricciardo (Toro Rosso), ha estat tercer, a 916 mil·lèsimes. A la sessió matinal, l'australià Mark Webber ha estat el primer a marcar un bon temps, amb 1.20.257, però ha estat superat després per un Grosjean que ha rebaixat el seu propi registre en dues ocasions. Ha passat d'1:19.080 al matí a un 1:18.810 amb el que millorava el millor temps del dimarts, el del britànic de McLaren, Jenson Button (1:18.861).

Hülkenberg ha estat cinquè per davant de l'accidentat Lewis Hamilton (Mercedes), que ha patit una sortida de pista per un problema de frens al revolt Dry Sack sense conseqüències per al pilot. L'incident ha obligat a mostrar la bandera vermella i aturar els entrenaments durant 13 minuts fins que els comissaris han tret el monoplaça del circuit. Hamilton, que només havia donat 15 voltes, no ha pogut tornar a sortir a rodar.

El mexicà Sergio Pérez, que aquest any s'estrena amb McLaren, ha acabat en la setena posició, a un segon del temps realitzat dimarts pel seu company d'equip, Jenson Button, que aquest dimarts no ha rodat. El brasiler Felipe Massa (Ferrari) ha acabat en la vuitena posició i el veneçolà Pastor Maldonado (Williams) ha tornat a ser el novè classificat dels dotze pilots que han rodat al Circuit de Jerez.

stats