FÓRMULA 1
Esports 17/09/2013

Massa: "A partir d'aquest divendres a Singapur no ajudaré Alonso, treballaré per a mi"

El pilot brasiler diu en una entrevista a la televisió TV Globo que creu que Alonso i Räikkönen xocaran l'any vinent

Efe
1 min

BarcelonaEl pilot brasiler de F-1 Felipe Massa ha dit aquest dimarts que creu que l'asturià Fernando Alonso i el finlandès Kimi Räikkönen "xocaran" l'any vinent quan comparteixin equip a Ferrari.

"Els conec tots dos tant a dins com a fora de la pista. Són excel·lents pilots, però em temo que xocaran quan hagin de compartir equip", ha dit Massa en una entrevista per a la televisió brasilera TV Globo.

"Jo els dic als caps que respirin tranquils mentre puguin perquè serà difícil que puguin respirar l'any vinent", ha afegit el pilot brasiler, que encara no ha aclarit quin serà el seu destí el 2014.

Massa ha assegurat que la seva relació amb Alonso ha sigut "bona" i que el veu com "un amic personal" després de compartir quatre temporades a Ferrari. El brasiler ha avançat que en les pròximes curses no correrà a favor d'Alonso, ja que la temporada vinent ja no correrà per a Ferrari.

"A partir d'aquest divendres a Singapur no ajudaré Alonso, treballaré per a mi. Atacaré en cada moment, en cada volta. Ha arribat el moment de córrer per a mi", ha assegurat.

stats