Fórmula 1
Esports 07/09/2012

Hamilton, el més ràpid en la primera jornada d'entrenaments lliures a Monza

Alonso ha fet el tercer millor temps tot i patir problemes al motor en la primera sessió i en la segona, problemes amb la caixa de canvis

N. García
1 min
Lewis Hamilton, a Monza / DIMITAR DILKOFF / AFP PHOTO

BarcelonaLewis Hamilton ha aconseguit el millor temps en el primer dia d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Itàlia que aquest cap de setmana se celebra al traçat de Monza. El britànic ha fet un temps d'1:25.290 en la segona sessió d'entrenaments. El seu company a McLaren Jenson Button ha estat segon, demostrant que McLaren segueixen evolucionant positivament. Alonso, que ha tingut problemes amb la caixa de canvis, ha estat tercer, seguit de Felipe Massa.

La primera sessió d'entrenaments lliures ha estat dominada per l'alemany de Mercedes Michael Schumacher, seguit de Jenson Button (McLaren) i de l'altre Mercedes, el de Nico Rosberg. Fernando Alonso, que no ha pogut finalitzar la sessió a causa de problemes al motor del seu Ferrari, ha estat quart. També ha tingut problemes, però en aquest cas hidràulics el pilot veneçolà Pastor Maldonado, que ha acabat desè.

En la primera sessió ha participat substituint Narain Karthikeyan a HRT el pilot Ma Qing Hua, que s'ha convertit en el primer pilot xinès en participar en un Gran Premi de Fórmula 1. Ma ha donat 26 voltes i el seu millor registre ha estat 1:31.239, a gairebé 8 segons del temps de Schumacher.

El català Pedro Martínez De la Rosa, ha acabat la primera jornada d'entrenaments amb el 23è millor temps (1:28.575) que ha aconseguit en la segona sessió, millorant el registre que ha marcat en la primera sessió d'aquest divendres (1:29.331).

stats