Fórmula 1

Diu que la converteix en "el centre mediàtic esportiu internacional"

Camps celebra l'impuls econòmic que suposa la Fórmula 1 per al País Valencià

El president de la Generalitat valenciana ha destacat avui les "importants" expectatives econòmiques que genera la Fórmula 1 per al País Valencià, que a més contribueixen a promocionar la regió

Francisco Camps ha destacat avui les "importants" expectatives econòmiques que genera el GP d'Europa de Fórmula 1, a més de la promoció que fa de la regió.

Camps ha posat l'accent en l'impuls econòmic, que ha dit que és "espectacular", i ha afegit que, a més de l'economia, la prova automobilística permet impulsar altres sectors de la regió com el turisme o els serveis. Aquesta competició converteix el País Valencià en el "centre mediàtic esportiu internacional" amb un projecte "ja consolidat i al més alt nivell".

Pel president, aquesta competició possibilita oferir "la millor visió de la millor terra del món a centenars de llars dels cinc continents que presencien la prova". "Donem la sensació d'una terra capaç de fer projectes molt complicats, fent-los fàcils, que som capaços d'atreure persones d'altres llocs i tenim la capacitat, com sempre, de ser els millors en cada qüestió que emprenem", ha manifestat.

En paraules del president, el País Valencià és una "terra de gent moderna, innovadora, amb molt futur i força". Camps ha aprofitat per donar suport a Fernando Alonso.