FÓRMULA 1
Esports 24/01/2012

El govern valencià, a l'espera que Ecclestone accepti renegociar el GP de F-1

El president de la Generalitat valenciana descarta l'incompliment del contracte perquè això suposaria una penalització de dos anys del pagament del cànon

Efe
1 min

ValènciaEl govern valencià està a l'espera que el magnat de la Fórmula 1, Bernie Ecclestone, accepti renegociar el contracte per a la disputa del Gran Premi d'Europa al circuit urbà de València, la vigència del qual conclou el 2014.

El president de la Generalitat valenciana, Alberto Fabra, ha fet aquestes manifestacions després de ser preguntat per les declaracions d'Ecclestone sobre el desacord de València i Catalunya per alternar la celebració dels seus Grans Premis. Preguntat per si es descartava definitivament aquesta opció, Fabra ha explicat que va estar la setmana passada amb el patró de la Fórmula 1 per traslladar-li la situació econòmica del govern valencià i "la necessitat de renegociar" el contracte.

Fabra ha explicat que Ecclestone ha contactat amb els organitzadors de Grans Premis, incloent-hi el de Catalunya, per valorar quines alternatives hi ha i que la Generalitat està "a l'espera que digui quina és la seva proposta". "Ell està al cas de les dificultats que tenim i quina és la nostra situació econòmica", ha assenyalat, i ha afegit que busquen "una solució que permeti la possibilitat de seguir mantenint el Gran Premi".

El cap de l'executiu valencià ha descartat un incompliment de contracte perquè això suposaria una penalització de "dos anys del pagament del cànon", a més d'haver de sotmetre als tribunals anglesos per determinar una possible indemnització. "Això no es pot fer, i l'única solució viable és renegociar, i per això vaig anar a entrevistar-me amb Ecclestone", ha afirmat Fabra.

stats