EUROPEU DE TRIAL
Esports 06/04/2012

Laia Sanz busca el primer triomf al Campionat d'Europa de trial, a Itàlia

La catalana participa en la primera prova del Campionat d'Europa després d'haver estat un mes de baixa a causa d'una lesió al tendó rotular de la cama esquerra

Ara
1 min
Laia Sanz debuta a l'Europeu de Trial

BarcelonaQuatre mesos després de debutar amb Gas Gas al Ral·li Dakar i aconseguir la segona victòria personal en la categoria femenina, Laia Sanz torna a la màxima competició aquest cap de setmana amb motiu del trial d'Itàlia, primera prova puntuable per al Campionat d'Europa femení.

La pluricampiona catalana tractarà de buscar el seu onzè títol consecutiu en aquest certamen en la qual potser és una de les temporades més complicades que ha tingut. Sanz debutarà en un trial internacional amb Gas Gas i s'haurà d'adaptar al canvi d'una moto de 4 temps a una de 2, concretament, a la Gas Gas TXT PRO 280.

A més, aquest dissabte serà també la primera vegada que la de Corbera de Llobregat reaparegui després d'estar un mes de baixa per lesió –una tendinitis al tendó rotular de la cama esquerra–, fruit del desgast que ha patit pel seu atapeït calendari de competicions, amb trial, enduro i Dakar.

Malgrat totes les dificultats afegides, Sanz es mostra decidida a aconseguir els seus objectius: "Tinc unes ganes terribles de tornar a competir, sobretot perquè la lesió m'ha obligat a deixar la moto aparcada durant unes quantes setmanes i crec que ja estic a punt. El trial d'Itàlia és una prova important, i espero començar el campionat amb bon peu; a més, em servirà per veure en quin punt estic, tant físicament com a nivell d'acoblament amb la moto".

stats