Moto2
Esports 04/09/2011

Marc Márquez guanya a Moto2 i retalla cinc punts a Bradl en la classificació pel títol mundial

El pilot de Cervera s'ha imposat al seu gran rival Stefan Bradl gràcies a un esprint final en l'últim tram de la cursa i ha acabat per davant de l'alemany i de Iannone

N.a.
1 min
Marc Márquez, al podi.

BarcelonaMarc Márquez segueix la seva bona ratxa a Moto2 i aquest migdia ha sumat una nova victòria al Gran Premi de San Marino. Després d'una cursa molt igualada que el cerverí ha tingut sota control en tot moment, tot i no liderar el grup capdavanter, el pilot de Repsol Honda ha decidit arriscar a falta de poques voltes per acabar i ha aconseguit escapar-se per entrar a meta sense patiments. És la sisena victòria en els darrers set grans premis.

Stefan Bradl, el líder del Mundial, ha lluitat amb Redding i Iannone des del principi de la cursa, però al final només ha pogut ser segon. Això permet Márquez retallar cinc punts en la classificació general. Ara la renda de l'alemany sobre el català és de només 23 punts.

El de Cervera ha evitat problemes al final gràcies a un gran ritme que ha pogut imposar i al fet que, per darrere, Bradl, Iannone i de Angelis s'han barallat per persegui-lo i, entre avançaments i passades de frenada, han deixat sol el català.

Pol Espargaró ha entrat novè i Esteve Rabat, onzè.

stats