MOTOR
Esports 19/10/2012

Marc Coma no haurà de ser operat després de lesionar-se a l'espatlla durant el Ral·li del Marroc

El pilot d'Avià ha estat examinat a l'Institut Universitari Dexeus i haurà de fer repòs uns dies abans de començar la recuperació funcional

Ara
1 min
El pilot català Marc Coma / MRW

BarcelonaMarc Coma no haurà de passar per la sala d'operacions. El pilot d'Avià va caure durant la disputa de la tercera etapa del Ral·li del Marroc i va patir una luxació a l'espatlla esquerra. Coma, que dijous va arribar a Barcelona, ha estat examinat per l'equip de traumatologia de l'Institut Universitari Dexeus, que després de diverses proves han descartat la necessitat d'una intervenció quirúrgica.

El pilot pateix una fractura conminuta del tròquiter esquerre (l'extremitat del cap de l'húmer) i porta el braç immobilitzat. Tot i que ha rebut l'alta, Coma haurà de fer repòs i en uns dies podrà començar la rehabilitació funcional.

"Surto de la revisió content, perquè aviat començaré la recuperació. Això altera una mica els nostres plans per preparar el Dakar, però estic animat. Si tot va com ha d'anar, la lesió no ens condicionarà ni la participació en la prova ni el nivell amb el que hem d'arribar. Ara puc continuar entrenant, perquè la lesió em permet treballar amb el meu fisioterapeuta fent treball cardiovascular i el pronòstic és que no hauria d'haver-hi dificultats per estar del tot recuperat en unes setmanes", ha comentat Coma a la sortida de la revisió mèdica.

stats