Publicitat
Publicitat

MOTOCICLISME

Marc Márquez no passa el control mèdic i no disputarà la cursa de Moto2

El pilot diu que moralment està bé i que pensa en recuperar-se per estar al cent per cent en el Gran Premi de València, l'últim de la temporada

El català Marc Márquez no disputarà el Gran Premi de Malàisia de Moto2 que se celebra aquest diumenge a Sepang després de no passar el pertinent control mèdic.

Márquez ha hagut de passar la revisió en el circuit per part del "Chief Medical Officer", supervisada pel Director Mèdic de la competició, el doctor Michele Macchiagodena, on s'ha apreciat que encara no es trobava en condicions de disputar la prova ja que tenia molts dolors al coll i li costava concentrar-se.

"Dissabte ja vaig veure que no podia ser , malgrat una petita millora que he percebut aquest matí quan m'he llevat, però no per córrer", ha explicat Márquez, que ha afegit: " Físicament està clar que no estic al cent per cent , tinc un cop a l'espatlla i també al peu, que no seria un problema per córrer , però el veritablement important és el cop al cap, que m'ha produït una pèrdua de visió a la banda esquerra , hi veig malament ".

El pilot espanyol es va donar una fort cop al cap en la caiguda que va patir en el primer dia d'entrenaments lliures del Gran Premi de Malàisia de Moto2. Tot i això, Márquez només pensa en recuperar-se per estar al cent per cent a València. "Moralment em trobo bé, ja que va ser una caiguda fortuïta a la primera volta dels entrenaments i vaig tenir la mala sort de ser un dels primers a arribar a la zona i amb la caiguda vaig sortir-ne mal parat, però vull recuperar-me al cent per cent per estar en plenes condicions per a la carrera de València i sortir a guanyar", ha afirmat el pilot de Cervera.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT