Motociclisme
Esports 25/10/2011

El fèretre de Simoncelli ja és a Itàlia

A primera hora d'aquest matí ha arribat el vol procedent de Kuala Lumpur amb el cos de Marco Simoncelli, acompanyat del seu pare, la seva parella i el seu amic Valentino Rossi

Ara
1 min
El fèretre de Simoncelli a l'aeroport de Fiumicino.

BarcelonaEl fèretre del pilot italià Marco Simoncelli ha arribat a primera hora a l'aeroport de Fiumicino, acompanyat pel seu pare, la seva parella i el seu amic Valentino Rossi. El vol procedent de Kuala Lumpur ha arribat a les 6.10 i el cos de Simoncelli ha estat rebut pel president del CONI (Comitè Olímpic Italià), Gianni Petrucci, segons informa 'gazzetta.it'.

La capella ardent s'instal·larà a Coriano, municipi on residia, aquesta nit. Durant el dia d'avui serà privada i aquest dimecres s'obrirà al públic al teatre Comunal. El funeral serà dijous.

D'altra banda, Valentino Rossi es va mostrar molt afectat. "Marco era un gran amic i mai l'oblidaré. Ara mateix no he pensat en res. Vaig parlar amb Paolo, ens vam abraçar. Tinc molts records perquè vam passar molts dies junts, entrenant i dedicant el temps al motor, la nostra passió".

stats