MOTO3
Esports 01/06/2012

Maverick Viñales domina la primera sessió d'entrenaments lliures de Moto3 a Montmeló

El pilot de Roses ha demostrat per què és un dels favorits per pujar al podi a Montmeló i ha pres mig segon al segon classificat, Miguel Oliveira

N. García
1 min
Maverick Viñales, al circuit de Jerez / JAVIER SORIANO / AFP PHOTO

MontmelóMaverick Viñales vol fer una bona actuació a Montmeló, a la cursa de casa. El pilot de Roses ha començat amb bon peu el cap de setmana, ja que ha aconseguit el millor temps en la primera sessió d'entrenaments lliures d'aquest divendres.

El català, que ha fet 14 voltes al traçat català, en l'últim gir ha aconseguit un temps d'1:53.168 i ha superat en gairebé mig segon Miguel Oliveira. Viñales ha anat progressant durant tot l'entrenament i ha millorat a mesura que passava el temps fins a col·locar-se en la primera posició. Darrere el portuguès ha acabat Sandro Cortese, un altre dels aspirants al triomf.

Àlex Rins, que ha fet 16 voltes en la primera sessió d'entrenaments lliures, ha aconseguit el novè millor temps, seguit del valencià Héctor Faubel i d'Àlex Márquez.

El també valencià Adrián Martín ha ocupat la 20a posició, seguit de Lluís Salom, que només ha fet nou voltes al traçat. Per últim, Isaac Viñales ha marcat el 27è millor temps.

stats