MOTOCICLISME
Esports 08/02/2012

El català Maverick Viñales, pilot Repsol pel 2012

El pilot de Roses s'uneix així als altres pilots que ja patrocina la petroliera: Stoner i Pedrosa (MotoGP), Márquez (Moto2) i Oliveira i Rins (Moto3)

Efe
1 min
Maverick Viñales, nou pilot Repsol.

BarcelonaEl català Maverick Viñales, millor debutant de la temporada 2011 a la categoria de 125 cc, serà pilot de Repsol durant l'any 2012 en la nova categoria de Moto3 (l'antiga 125 cc), després de l'acord assolit entre la seva escuderia Avintia Competició i l'empresa petroliera.

Viñales, de 17 anys i nascut a la localitat de Roses (Alt Empordà), s'uneix així als noms de l'australià Casey Stoner (MotoGP), el portuguès Miguel Oliveira (Moto3) i els catalans Dani Pedrosa (MotoGP), Marc Márquez (Moto2) i Álex Rins (Moto3).

El jove pilot de Roses, sorpresa de la temporada 2011 va començar el 2009 el seu camí al Campionat d'Espanya de Velocitat (CEV), competició en la qual va finalitzar segon en la general per 4 punts, si bé el 2010 va aconseguir tant el títol nacional com l'europeu.

En el seu debut mundialista, va brillar amb llum pròpia en una temporada en la qual va acabar tercer en la general després d'aconseguir pujar al podi en nou ocasions, quatre d'elles primer.

stats