MOTOCICLISME
Esports 07/11/2012

Maverick Viñales i el seu representant, Ricard Jové, fan les paus i seguiran junts

En un comunicat, el pilot i el representant asseguren que estan "convençuts" de seguir junts i que lluitaran per aconseguir "els objectius previstos"

Ara / Efe
1 min
Maverick Viñales ha recapacitat i vol lluitar pel subcampionat del món de Moto3.

BarcelonaEl pilot de Moto3 Maverick Viñales i Ricard Jové, responsable de l'empresa TDS Management i representant del pilot, han confirmat la continuïtat de la seva col·laboració mitjançant un comunicat.

"Els complicats episodis que hi ha hagut en les últimes setmanes entre Maverick Viñales i el seu representant Ricard Jové no han tingut pes suficient per trencar l'estreta relació que mantenen des de fa cinc anys", diu la nota. "Tots dos estan convençuts", continua, "que aquesta unió continuarà donant tan bons resultats com els aconseguits fins ara, i que els permetrà assolir els objectius previstos".

"D'aquesta manera, tant Viñales com Jové donen per finalitzada qualsevol polèmica", diu el comunicat, que afegeix que en els propers dies s'informarà del futur del pilot. En principi, Viñales ha signat un contracte amb el seu equip, el Blusens Avintia, per als propers dos anys.

stats