MOTO3
Esports 07/04/2012

Cortese li pren la primera 'pole' de la història de Moto3 a Maverick Viñales en l'última volta

El pilot de Roses ha dominat pràcticament tota la sessió oficial, però l'alemany sortirà aquest diumenge des de la primera posició amb un temps de 2:08.188

N. García
1 min
Sandro Cortese ha fet el millor temps a Moto3 / EFE

BarcelonaSandro Cortese s'ha adjudicat la primera 'pole position' de la història de Moto3, l'antiga categoria dels 125 cc, en el primer GP de la temporada, el de Qatar, que se celebra al circuit de Losail. El pilot alemany ha aconseguit el millor temps en l'última volta, prenent-li la primera posició al català Maverick Viñales. Per darrere d'ells, en la tercera posició, sortirà el francès Louis Rossi.

De fet, el pilot de Roses ha dominat tota la sessió d'entrenaments oficials, si bé a sis minuts pel final, el més ràpid era el balear Lluís Salom. Louis Rossi també ha plantat cara abans que Maverick Viñales rebaixés el registre del francès.

Al final, després d'haver vist la bandera de quadres, Cortese ha aconseguit una gran volta que li permetrà sortir en la primera posició en el GP de Qatar, el primer de la temporada.

Pel que fa a la resta de pilots dels Països Catalans, Lluís Salom ha acabat quart, Àlex Rins 13è, Héctor Faubel 16è i, més enrere, Adrián Martín 24è i Isaac Viñales, 27è.

stats