MOTO2
Esports 21/04/2013

Nico Terol s'imposa al Circuit de les Amèriques i aconsegueix el seu primer triomf a Moto2

Tito Rabat ha pujat al segon graó del podi i Pol Espargaró ha caigut i, tot i que té molèsties al turmell, en principi podrà córrer a Jerez d'aquí a 15 dies

Nuria García
1 min

BarcelonaNico Terol ha aconseguit el triomf al GP de les Amèriques de Moto2. El pilot d'Alcoi, que l'any passat va debutar a Moto2 i només va pujar un cop al podi, ha començat aquest any amb molta més força i ja ha aconseguit la seva primera victòria al Mundial. Terol ha fet una cursa molt intel·ligent i, després de situar-se primer, ha aconseguit rodar a un ritme molt superior a la resta dels seus rivals per marxar directe cap a la victòria.

Segon ha estat Tito Rabat, que ha protagonitzat una bonica lluita amb Kallio i Aegerter. El pilot català ha començat la cursa molt endarrerit però ha anat remuntant mica en mica, però sense pausa, fins que quan faltaven poques voltes ha contactat amb el suís i el finlandès. Des del darrere, Rabat s'ho ha pres amb tranquil·litat i quan ha vist la seva oportunitat, a l'última volta, ha atacat.

Tito Rabat ha superat Kallio, però el finlandès s'hi ha tornat. Però uns revolts més tard, Kallio i Aegerter han patit un petit xoc i el suís ha quedat fora de combat. El pilot barceloní però, no s'ha conformat amb el podi i ha lluitat per la segona posició, que ha aconseguit pràcticament a la línia de meta.

La mala notícia ha estat la caiguda de Pol Espargaró. El de Granollers ha perdut el tren davanter de la moto i ha caigut. A més, ha perdut la bota del peu esquerre i s'ha fet mal al turmell, tot i que en principi no tindrà cap problema per córrer a Jerez la primera setmana de maig.

stats