MOTOCICLISME
Esports 06/02/2013

Pedrosa segueix dominant els entrenaments de MotoGP a Sepang

El català ha marcat un millor temps de 2:00:549 i ha acabat la jornada per davant de Jorge Lorenzo i del seu company a Honda, Marc Márquez

Efe
1 min
Dani Pedrosa, durant la segona jornada d'entrenaments a Sepang / MIRCO LAZZARI / GETTY IMAGES

SepangEl català Dani Pedrosa (Repsol Honda) manté la seva hegemonia a la taula de temps dels primers entrenaments de la temporada de MotoGP, que s'estan realitzant al circuit malai de Sepang.

El pilot ha marcat un millor temps de 2:00.549 en el 29è gir dels 37 que ha completat, dinou dècimes de segon més ràpid que el campió del món de la categoria el 2012, el balear Jorge Lorenzo (Yamaha YZR M1), que com el primer dia s'ha hagut de conformar amb la segona plaça, sense poder millorar perquè ha començat a ploure a la tarda.

Pedrosa, com la resta de pilots, ha dedicat bona part de la jornada a realitzar diferents proves de configuració i ha deixat per a l'última part la prova uns nous compostos de pneumàtics posteriors, però l'arribada de la pluja ha impedit complir amb els objectius que s'havien marcat a l'equip.

Les diferències entre Honda i Yamaha semblen haver-se fet més petites en aquests primers entrenaments de l'any. L'equip Repsol Honda ha col·locat el seu segon pilot, Marc Márquez, tercer. El de Cervera, debutant a la màxima categoria, està sorprenent en aquest inici de temporada. El pilot de Repsol ha dedicat gairebé tota la jornada a treballar amb l'electrònica, la part més complicada de la moto, buscant les millors referències a les frenades al llarg de les 34 voltes que ha completat al traçat malai.

Per la seva banda, el nou vegades campió del món Valentino Rossi s'ha mostrat, com Márquez, molt còmode amb la seva nova Yamaha, molt més adaptada al seu estil de pilotatge que la Ducati Desmosedici, fet que li ha permès estar sempre molt a prop dels pilots capdavanters.

stats