MOTOCICLISME
Esports 15/03/2011

Lorenzo: "Els grans favorits són Casey Stoner i Dani Pedrosa"

El pilot mallorquí de Yamaha defensarà el títol aconseguit la temporada passada en la temporada que comença aquest cap de setmana al circuit de Losail, a Qatar

Redacció
1 min
Jorge Lorenzo ha fet el tercer millor temps a Sepang.

DohaL'actual campió del món, el mallorquí Jorge Lorenzo, és conscient que és el rival a batre durant aquesta temporada. Tot i això, no es considera el principal favorit del mundial que comença aquest cap de setmana. "Tots comencem amb zero punts, així que hem de ser conscients. Hem d'anar pas a pas, ser cauts en tots els aspectes", afirma Lorenzo, que comenta també com veu la seva nova moto. "És una gran moto, molt més competitiva que la de l'any passat, més ràpida. La veritat és que els enginyers japonesos han sabut millorar-la. Hem millorat en molts aspectes que ens ajudaran a estar més a prop dels rivals. Però malgrat ser més en tot, la competència ha donat un gran pas endavant i haurem de treballar molt dur".

Sobre quins seran els seus rivals per lluitar pel títol, el mallorquí ho té clar. "En principi, els grans favorits són Casey Stoner i Dani Pedrosa. Han estat els millors en la pretemporada, no han baixat del primer i el segon llocs. Les seves motos van molt bé i ells estan en una gran forma. Tampoc cal oblidar que Andrea Dovizioso i Marco Simoncelli han donat un gran salt de qualitat, perquè tot estarà més ajustat que abans. El meu company a Yamaha, Ben Spies, serà un altre rival a batre, igual que Valentino Rossi, que tot i que encara no hagi estat a dalt, aconseguirà adaptar-se a la Ducati".

stats