Motociclisme
Esports 12/02/2011

Marc Márquez i Nico Terol tanquen la jornada d'entrenaments a Xest amb els millors temps

El registre aconseguit pel de Cervera és mig segon més ràpid que la 'pole' obtinguda per Toni Elías al Gran Premi de la Comunitat Valenciana la temporada passada

Redacció
2 min
Marc Márquez ha signat un temps rècord en l'última sessió d'entrenaments a Xest.

XestEl Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo ha tancat avui els primers entrenaments col·lectius de les categories petites del Campionat del Món de Motociclisme amb els millors temps de Marc Márquez en Moto2 i Nico Terol en 125cc.

Així, l'actual campió del món de 125cc, Marc Márquez, ha estat el més ràpid de Moto2, juntament amb l'escocès Scott Redding, ja que ambdós han aconseguit una millor volta d'1:36.6, tres dècimes més que Julián Simón, que ha estat tercer i que pràcticament no ha rodat aquesta tarda a causa d'una grip.

El temps aconseguit per Márquez és mig segon més ràpid que la pole obtinguda pel campió del món Toni Elías al Gran Premi de la Comunitat Valenciana del passat mes de novembre (1:36.144), però el català prefereix ser prudent.

"No vull donar molta importància als temps, em centro en la feina que hem fet aquests dies. Estem completant una bona adaptació a la categoria, però encara ens queda molta feina per fer fins a la primera carrera de la temporada", ha comentat el pilot de Repsol després de la sessió.

En 125cc, Nico Terol comença la pretemporada de la millor manera possible i afronta els propers entrenaments a Estoril i Jerez com a favorit. El pilot d'Alcoi ha estat el més ràpid en les tres jornades de proves i en aquesta última ha rodat una dècima millor que el jove campió d'Espanya Maverick Viñales, que ha estat segon per davant d'Héctor Faubel.

Tant els pilots de Moto2 com els de 125cc es veuran de nou en els entraments al circuit portuguès d'Estoril la propera setmana. A més, a principis d'abril tornaran a provar a Jerez, mentre que la primera cita de l'any serà el Gran Premi de Qatar el 20 de març.

stats