MOTOCICLISMEM
Esports 05/06/2011

Marc Màrquez acaba segon i Aleix Espargaró tercer en una cursa de Moto2 molt accidentada

Stefan Bradl aconsegueix la victòria i Aleix Espargaró aconsegueix pujar per primera vegada a un podi del mundial de motociclisme

Martí Molina
1 min
Aleix Espargaró.

MontmelóMarc Màrquez ha acabat segon i Aleix Espargaró tercer a una cursa de Moto2 molt accidentada i que ha acabat amb la victòria incontestable d'Stefan Bradl. Màrquez ha completat una excel·lent remuntada, mentre Espargaró ha mantingut un nivell molt regular de pilotatge i ha pogut pujar a un podi del mundial per primera vegada.

Marc Màrquez ha protagonitzat la remuntada de la cursa de Moto2 i ha aconseguit acabar a la segona posició final. Després d'una mala sortida, que l'ha relegat fins la desena posició, el pilot de Cervera ha agafat un bon ritme de cursa i de mica en mica ha anat superant altres corredors fins a arribar al segon graó del podi.

Com també ha completat una cursa excel·lent Aleix Espargaró, que sortia des de la primera fila de la graella i ha acabat tercer. Tot i que a les primeres voltes el pilot de Granollers ha pogut aguantar el ritme de Stefan Bradl, al final ha notat el desgast dels pneumàtics i no ha tingut més remei que conformar-se amb l'últim lloc del podi de Montmeló.

Tant a Espargaró com a Màrquez els ha ajudat la caiguda de Julián Simón, que ha estat envestit pel turc Kenan Sofuglu en un acció espectacular i que s'ha produït en un dels revolts més ràpids del circuit, tot i que sense conseqüències pels dos corredors.

En general, la cursa de Moto2 del Gran Premi de Catalunya ha estat molt accidentada. En part, per les parts encara humides del traçat. I és que fins a 12 pilots no han acabat la cursa. Entre ells, el català Àxel Pons, que ha caigut quan lluitava a la zona dels punts.

stats