MOTO3
Esports 04/05/2013

Álex Rins fa la 'pole' a Moto3 tot i patir una caiguda

El barceloní, superior als seus rivals durant tota la sessió, supera Maverick Viñales i Lluís Salom, que l'acompanyaran a la primera fila de la graella de sortida

N. García
1 min
El pilot de Moto3 Álex Rins, a Jerez / CRISTINA QUICLER / AFP PHOTO

BarcelonaEl pilot barceloní Álex Rins arrencarà des de la 'pole' al Gran Premi d'Espanya de Moto3 que aquest diumenge (11 hores, Telecinco) es disputa al circuit de Jerez de la Frontera.

Rins, que ha aconseguit un bon temps en la tercera volta que ha donat al traçat andalús, ha patit una caiguda a mitja hora per al final dels entrenaments oficials de Moto3. El de Barcelona, a més, no ha perdut la primera posició de la taula de temps en cap moment, ja que cap dels seus rivals ha pogut apropar-se al temps que ha marcat abans de rodolar per terra.

Quan ha pogut tornar a la pista després que els mecànics del seu equip hagin treballat contrarellotge, Rins ha tornat a sentir-se còmode sobre la moto i ha estat l'únic que ha aconseguit rebaixar el seu propi temps.

Al seu costat aquest diumenge arrencarà Maverick Viñales, mentre que la tercera posició serà per al balear Lluís Salom. Isaac Viñakes ha aconseguit el 16è millor registre mentre que Àlex Márquez, que també ha caigut a l'inici de l'entrenament oficial, ha estat 22è i necessitarà remuntar per estar amb el grup capdavanter durant la cursa.

stats