MOTO3
Esports 20/04/2013

Àlex Rins marca el ritme a Austin i aconsegueix la 'pole' a Moto3

Cap dels rivals ha aconseguit apropar-se al temps del pilot barceloní. Lluís Salom i Maverick Viñales l'acompanyaran a la primera fila de la graella

Nuria García
1 min
Àlex Rins, pilot de Moto3, durant el GP de les Amèriques / MIRCO LAZZARI / GETTY IMAGES

BarcelonaEl pilot barceloní Àlex Rins ha estat el més ràpid en els entrenaments oficials del GP de les Amèriques que s'han disputat a Austin aquest dissabte amb un temps de 2:16.396 i per tant aquest diumenge arrencarà des de la primera posició de la graella (18 hores, Telecinco).

Rins ha dominat la taula de temps durant tota la sessió i cap dels seus rivals ha aconseguit apropar-se al registre que ha aconseguit. De fet, només ell i el balear Lluís Salom han aconseguit rodar en dos minuts i 16 segons.

El mallorquí, guanyador de la primera cursa de l'any, ha fet el segon millor temps seguit del pilot de Roses Maverick Viñales. El català ja ha millorat dels seus problemes al dit i aquest diumenge pot estar a punt per lluitar pel triomf.

Àlex Márquez arrencarà des de la sisena posició mentre que Isaac Viñales començarà la cursa des de l'onzena posició de la graella.

stats