MOTOCICLISME
Esports 04/06/2011

Simoncelli respon les crítiques marcant la 'pole'

El pilot italià, xiulat per l'afició del Circuit de Catalunya, que no li perdona la caiguda de Pedrosa, marca el millor temps en els últims segons dels entrenaments

Nuria García
1 min
Marco Simoncelli sortirà des de la primera posició a Montmeló.

MontmelóMarco Simoncelli ha contestat l'afició a la pista. Els seguidors catalans, que no li perdonen haver provocat la caiguda de Dani Pedrosa, que es perd aquest gran premi per lesió, han xiulat el pilot italià durant tot el cap de setmana. Tot i això, ell ha respost de la millor manera que sap: a la pista.

Marco, que a Montmeló ha aconseguit la seva primera pole a MotoGP, ha marcat el seu millor temps en els últims compassos de l'entrenament. Stoner ha estat qui ha dominat tota la sessió cronometrada. L'australià, que havia marcat els millors temps en els lliures, ha vist com, a falta de 30 segons per acabar els entrenaments oficials, Simoncelli feia un gran temps i ell es quedava sense capacitat de reacció (s'ha quedat a 0.016 de Simoncelli).

Al final, l'italià, inconformista, fins i tot ha estat a punt de caure quan intentava millorar el seu temps. No li ha fet falta. Això sí, la rebuda dels aficionats catalans ha estat sonada. Mentre l'italià feia declaracions a les televisions, els seguidors li han dedicat una sonora xiulada.

Per darrere, Lorenzo ha aconseguit un gran tercer millor temps i sortirà des de la primera fila acompanyant Simoncelli i Stoner. L'altre català, Toni Elías, ha estat 14è, a 2.097 del millor temps.

stats