MOTOGP
Esports 04/05/2013

Lorenzo no dóna opció als seus rivals i marca la 'pole' en una accidentada sessió d'entrenaments a Jerez

El balear arrencarà primer aquest diumenge al costat de Dani Pedrosa –que ha caigut– i de Marc Márquez. Rossi i Crutchlow també han tingut petits ensurts durant la sessió

Nuria García
1 min
Jorge Lorenzo ha estat el més ràpid en la sessió oficial de MotoGP a Jerez / ROMÁN RÍOS / EFE

BarcelonaJorge Lorenzo ha dominat de principi a fi la sessió oficial dels entrenaments del Gran Premi d'Espanya de MotoGP. El balear, vigent campió del món de la categoria, arrencarà primer aquest diumenge (14 hores, Telecinco) davant la seva afició.

La sessió ha estat molt accidentada, ja que diversos pilots han patit caigudes. Entre ells Dani Pedrosa, que després de marcar el segon millor registre dels entrenaments, ha caigut quan tan sols faltaven dos minuts per al final. Tot i això, al català ningú li ha pispat la segona plaça, ja que el seu company a l'equip Honda Repsol, Marc Márquez, no ha pogut rebaixar els seus registres en els dos últims intents de volta ràpida.

Valentino Rossi (cinquè millor temps) i Cal Crutchlow (quart classificat) han estat els altres dos pilots que també han caigut. I és que l'alta temperatura de l'asfalt ha complicat molt les coses als pilots quan intentaven rodar ràpid sobre el traçat andalús.

Per últim, Aleix Espargaró, que no s'ha pogut classificar per a la Q1 (la sessió en què els 12 pilots més ràpids lluiten per la 'pole'), arrencarà 13è.

stats