MOTOCICLISME
Esports 23/10/2011

L'italià Marco Simoncelli mor en un greu accident al circuit de Sepang

'Sic', de 24 anys, ha caigut a la segona volta i ha estat atropellat per Colin Edwards. Un cop fatal que li ha produït un traumatisme triple que li ha originat la mort

Martí Molina
1 min
El moment de l'accident fatal de Simoncelli. REUTERS

BarcelonaS'ha confirmat la pitjor de les notícies. L'italià Marco Simoncelli ha perdut la vida aquest matí a Malàisia després del greu accident que ha patit al circuit de Sepang, quan ha caigut a la segona volta de la cursa. En un gir de dretes, el pilot no ha pogut dominar la seva Honda quan intentava donar gas, i així ha caigut al mig de la pista. Amb la mala fortuna que el nord-americà Colin Edwards, que venia just darrera seu, no l'ha pogut esquivar i l'ha atropellat.

Com a conseqüència de l'impacte, 'Sic' ha perdut el casc i ha quedat estès al terra, en una imatge que feia preveure el pitjor dels finals possibles, com així s'ha acabat confirmant.

Segons ha explicat Carmelo Ezpeleta, conseller delegat de Dorna –organitzadora del Mundial de Motociclisme–, els metges que l'han atès al lloc de l'accident han observat que Marco Simoncelli havia patit un traumatisme triple: al cap, al coll i al pit. I que, segons aquests, l'impacte al coll podria ser el que li hauria produït la mort, si bé Ezpeleta ha reiterat que aquesta informació encara no es pot donar per confirmada.

Amb l'ambulància al lloc de l'accident, els serveis mèdics han intentat reanimar el pilot italià, però malgrat intentar-ho durant 45 minuts, 'Sic' no ha donat senays per poder-se recuperar. I d'aquesta manera s'ha certificat la seva defunció a les 16.56 de la tarda, hora local.

stats