MOTOGP
Esports 06/04/2013

Lorenzo s'adjudica la primera 'pole' de la temporada

El pilot balear arrencarà primer i l'acompanyaran a la primera fila de la graella Cal Crutchlow i Dani Pedrosa. Márquez ha acabat sisè i Rossi, setè

N. García
1 min
Jorge Lorenzo ha estat el més ràpid en els entrenaments oficials del GP de Qatar / EFE

BarcelonaJorge Lorenzo ha aconseguit la primera 'pole position' de la temporada i aquest diumenge (21 hores, Telecinco) arrencarà des de la primera posició el GP de Qatar. El balear, en un segon terme durant els entrenaments lliures al circuit de Losail ja que Marc Márquez l'ha eclipsat aconseguint els millors temps, ha donat un cop sobre la taula i ha fet el millor temps en la sessió oficial.

Segon ha estat un sorprenent Cal Crutchlow, que s'ha classificat per davant de Dani Pedrosa. El català tenia com a objectiu situar-se a la primera fila de la graella després de tenir molts problemes durant els entrenaments lliures i ho ha aconseguit. Quart ha estat Andrea Dovizioso i cinquè, Stefan Bradl. La segona fila de la graella la tancarà el català Marc Márquez mentre que Valentino Rossi arrencarà aquest diumenge des de la tercera fila (setè).

Per últim, el català Aleix Espargaró començarà el primer Gran Premi de la temporada des de la 12a posició.

L'incident dels entrenaments oficials de MotoGP l'han protagonitzat els dos pilots catalans de l'equip Honda Repsol. Durant un moment dels entrenaments, Marc Márquez anava a roda de Dani Pedrosa, aprofitant el rebuf del seu company. El de Castellar del Vallès ha frenat per evitar que Márquez s'aprofités del seu ritme i el de Cervera ha estat a punt de xocar amb ell. "He trobat molt de trànsit a la pista, Márquez, Bradl, alguna Yamaha...", ha dit Pedrosa tot just baixar de la moto.

stats