MOTOGP

Márquez: "Si Pedrosa creu que he anat descontrolat, hi he anat tot l'any. És el meu estil, em sento segur així"

El pilot ha comentat que creu que no ha generat cap "situació perillosa" i que ha estat "un acte de mala sort"

El català Marc Márquez s'ha defensat després que un petit xoc entre ell i Dani Pedrosa hagi acabat amb el seu company a terra. "No crec que hagi creat una situació molt, molt perillosa", ha dit el de Cervera.

"Si hagués agafat l'interior del revolt i l'hagués forçat a anar cap a fora, llavors entendria les seves queixes, però jo, quan he vist aquesta situació, he intentat aixecar la moto per anar-me'n jo sol, perquè sabia que si hagués agafat l'interior m'haurien pogut penalitzar", ha relatat Márquez.

"Simplement crec que ha estat un acte de mala sort, res més, pràcticament no l'he tocat, l'he fregat, però es veu que he tocat el cable aquest, que no sé ni on està", en al·lusió al sensor de velocitat del control de tracció.

"A la frenada de després del revolt, abans de la recta de darrere, he vist que frenava i em bloquejava un moment la roda del davant i he hagut de deixar anar frens. Quan he vist que anava més ràpid que el Dani [Pedrosa] i que Jorge [Lorenzo], he decidit agafar l'exterior per no provocar una situació perillosa i he fregat una mica la moto del Dani, res especial, crec que amb el braç i crec que una mica amb la maneta de l'embragatge, però es veu que li he tocat una mica el cable, que és una cosa molt inusual i em sap molt greu, perquè són coses que no passen gairebé mai", ha explicat.

Preguntat per les declaracions que ha fet Pedrosa, Márquez ha dit: "Si Pedrosa creu que he anat descontrolat, he anat descontrolat tot l'any, però al final és el meu estil de pilotatge i jo em sento segur així".

"Jo crec que és un cas de cursa molt estrany i sí que hi ha hagut situacions de cursa en el campionat que jo me n'he anat llarg, però en aquesta hi ha hagut la mala sort que he tocat aquest cable, però en cap moment ha estat un toc agressiu ni un toc amb intenció, simplement he decidit agafar la millor opció per a mi i per als altres pilots que era aixecar-me i anar-me'n jo sol recte", ha incidit Márquez.