MOTOGP

Pedrosa: "Márquez sempre pilota al límit. Lorenzo i jo també sabem córrer passats de voltes"

El pilot de Castellar del Vallès carrega als micròfons de Telecinco contra el seu company, Marc Márquez

Dani Pedrosa no ha pogut acabar el Gran Premi d'Aragó de MotoGP. Durant les primeres voltes, quan ell rodava segon i el seu company a l'equip HRC, Marc Márquez, era tercer, ha caigut.

Abans de la caiguda, els dos pilots d'Honda s'han tocat. "L'anava a tocar amb el colze, però he intentat rectificar per no xocar amb ell. M'han dit que potser li he tocat una mica el cable del control de tracció, és mala sort", ha dit Márquez al parc tancat. En efecte, el xoc entre els dos ha provocat que el cable que regula el control de tracció de la moto de Pedrosa es trenqués. I així, quan el de Castellar ha volgut obrir gas, ha caigut.

Un cop Pedrosa ha arribat al seu box després de passar per la clínica mòbil, el de Castellar ha donat la seva versió dels fets als micròfons de Telecinco. "El Marc sempre està pilotant molt al límit. Com està fent durant tot l'any quan va darrere meu, gairebé em toca. Avui m'ha tocat i ha trencat el cable del control de tracció. Quan jo he volgut obrir gas, he caigut i s'ha acabat la meva cursa", ha explicat Pedrosa.

El de Castellar ha afegit: "Estan passant cosetes però direcció de cursa està fent els ulls grossos. Lorenzo i jo també sabem córrer passats de voltes, però no tot val".

Més continguts de