MOTOCICLISME
Esports 02/10/2011

Dani Pedrosa guanya a Motegi i Lorenzo retalla distàncies amb Stoner

El pilot català aconsegueix el tercer triomf de la temporada, la seva primera victòria a Motegi. Al podi l'acompanyen Jorge Lorenzo i Casey Stoner

Ara
1 min
Pedrosa, celebrant el seu triomf a Motegi.

MotegiDani Pedrosa ha aconseguit la seva tercera victòria de la temporada a Motegi després de guanyar un accidentat Gran Premi del Japó. Al podi l'han acompanyat Jorge Lorenzo i Casey Stoner, fet que ha propiciat que el balear retalli distàncies amb l'australià a la classificació general.

Des de la mateixa sortida Stoner s'ha col·locat primer. A més, Simoncelli, Dovizioso i Crutchlow s'avançaven a la sortida i eren penalitzats amb un ride through. A més, en el primer revolt, Rossi, que volia remuntar posicions amb velocitat, s'ha tocat amb Lorenzo i ha acabat caient, emportant-se pel davant Ben Spies. Tot just una volta més tard, Héctor Barberá queia i havia de ser evacuat a l'hospital després de perdre el coneixement i de trencar-se la clavícula.

Tot feia presagiar que la cursa seguiria el mateix guió de sempre, amb Stoner tornant a pujar al calaix més alt del podi. Però quan s'havien complert quatre voltes ha tingut un problema amb la seva moto i s'ha sortit de pista, abandonant el lideratge, que ha passat a mans de Dani Pedrosa.

Pedrosa i Lorenzo s'han trobat sols al capdavant de la cursa, marcant un fort ritme el de Castellar. Això li ha permès obrir forat i liderar la cursa en solitari. Lorenzo, que no ha aguantat el ritme, ha aconseguit ser segon, seguit de Casey Stoner. L'australià, després de la sortida de pista, ha anat remuntant fins arribar a la tercera posició.

Toni Elías, per la seva banda, no ha pogut acabar la cursa després de caure a set voltes pel final. Tampoc han acabat Álvaro Bautista i Damian Cudlin.

stats