MOTOGP
Esports 18/06/2013

La pluja impedeix a Pedrosa i Márquez començar els tests al circuit de Motorland

Els dos únics pilots que no han rodat són Álvaro Bautista i Stefan Bradl. Els tests s'allargaran fins aquest dijous

Efe
1 min
L'equip HRC ha presentat la moto amb la que competirà a MotoGP l'any 2014 / REPSOLMEDIA

SaragossaLes adverses condicions meteorològiques han impedit aquest dimarts al líder del Mundial de MotoGP, Dani Pedrosa, i al seu company d'equip, Marc Márquez, realitzar la primera sessió d'entrenaments privats que tenien prevista al circuit de Motorland, a Alcanyís. Els pilots de l'equip Repsol Honda no han pogut rodar per la constant pluja que ha caigut durant tota la jornada.

No obstant, el director tècnic de l'equip Honda, Takeo Yokoyama, ha presentat aquest dimarts al traçat aragonès la nova moto RC213V amb què competirà la temporada que ve al Mundial de MotoGP.

Pedrosa i Márquez confien que es produeixi una millora del temps per començar a desenvolupar el treball previst en les proves programades fins dijous, 20.

Els dos únics pilots que no han volgut perdre l'oportunitat de rodar tant al matí com a la tarda al circuit han estat el madrileny Álvaro Bautista i l'alemany Stefan Bradl. L'equip Suzuki, que està preparant el seu retorn a les pistes la temporada que ve, ha optat per esperar a provar en sec.

stats